Balloner

Bionedbrydelige reklameballoner, Gummiballoner med eget logo/reklametryk

Reklameballoner

Gummiballoner med reklame – logotryk i Pantone farver eller  CMYK

 

Vi tror ikke, at der er et bedre reklameprodukt til lave omkostninger end en sjov og fortryllende ballon, især når det trykkes med en kundes branding .

Vores latexballoner findes i et stort udvalg af standardfarver, pastelfarver, krystalfarver og vi lagerfører vores populære hvide balloner

med dannebrogsflag trykt på.

 

Balloner med eget reklametryk kombineres ofte med reklameflag på pind eller som guirlande til en meget dekorativ butikudsmykning.

 

Alle vores latexballoner kan fyldes med enten luft eller helium , og vi tilbyder desuden et væld af tilbehør inklusive ventiler, bånd og vægte.

Vi leverer helium i 10 og 20 ltr. flasker samt hvis ønskes kan vi udleje vores elektriske luft pumper som gør dit arbejde noget nemmere.

 

Vi trykker vores reklameballoner med nøjagtige specifikationer og bruger Pantone® farvetilpasningssystem for at sikre, at vores kundes branding gengives nøjagtigt.

 

Reklameballoner er altid et hit for den der modtager og samtidig vises dit buskab, når du vil fejre en særlig dag – brande din virksomhed eller organisation, nemt og økonomisk.

 

Gå den bæredygtige vej sammen med os – alle vores balloner er  100% naturlig gummi udvundet fra gummitræer.

Leveringer fra 10 arbejdsdage – kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde.

Ballonpinde i 100% genbrugspap, Ballonpinde fri for plastik, Ballon tilbehør

Vi tilbyder plastfrie og ECO-venlige ballonholder

Verdens første plastfri ballonholder, designet til sikkert at holde en oppustet naturgummi Latex Ballon til brug ved arrangementer og salgsfremmende eventer.

 

Bæredygtig plastfri genbrugs materiale, pakket plano for at spare penge til forsendelses omkostninger. Meget let at montere, og ideel til store ballon uddelinger til både børn og voksne.

 

Fås i almindeligt hvid, en række farverige festdesigner eller en naturlig træ effekt.

Bæredygtig, genbrugs materiale, miljøvenligt og alternativ til plastik ballon holdere, der giver dig mulighed for at fortsætte med at planlægge populære reklame og marketingaktiviteter til dine kunder.

 

Kontakt os og hør nærmere

Plastfri Ballonpinde, Ballonholdere i genbrugspap, Bæredygtige Ballonpinde
Folieballon 1
Folie Balloner
Balloner med reklametryk til butiks dekoration

Balloner med reklame / Logotryk

Rødovre Center 45 år

Få inspiration i vores katalog

Hos Hans Bruun Reklameartikler kan du finde et stort udvalg af reklame- og festartikler. Derfor kan vi tilbyde et bredt sortiment af flag, butik dekoration, beach flag, papkrus, oktoberfest, black Friday, kalendere, balloner, beklædning og meget mere, alt sammen i mange varianter og størrelser.

Finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail. 

Lad os sammen finde den rette løsning til dit behov!