Profilbeklædning

Skab synlighed med profilbeklædning

T Shirts med reklametryk

Levering af profilbeklædning til virksomheder

Hans Bruun Reklameartikler ApS leverer profilbeklædning til virksomheder og organisationer, der ønsker genkendelighed og gerne vil nå nye kunder.
I syv årtier har Hans Bruun Reklameartikler skabt værdifuld og omkostningseffektiv synlighed for vores kunder.
Vores erfaring er din garanti for kvalitetssikrede produkter, der lever op til forventningerne og leveres til aftalt tid.

Kontakt os med dine ønsker og idéer – vi vejleder dig gerne om valg af profilbeklædning.

 

Foruden profiltøj tilbyder vi et alsidigt udvalg af andre reklameartikler – kalendere, partyboxe, flag og bannere, balloner, ligesom vi klarer pakkeopgaver og leverer acetatfolie til industrien og medicinalbranchen.

Bestil profilbeklædning med eller uden logo

Profiltøjet kan maskinbroderes med logo eller påtrykkes logo, firmanavn og billede efter kundens ønske. Vi kan selvfølgelig også levere tøj uden tryk eller broderi.

Vi fører T-shirts, caps og jakker fra en række brands af høj kvalitet, men hjemtager også gerne andre mærker. Vi kan speciel producere i mange varianter, og ønsker man eksempelvis ærmer i èn farve og ribkant i en anden farve kan dette lade sig gøre i antal fra 300 stk. og i størrelser op til 6XL, hvilket sikrer vores kunder stor fleksibilitet.

Kvalitet og pris på profilbeklædning spænder bredt, og Hans Bruun Reklameartikler ApS fører det hele, lige fra det enkle som skal bruges én enkelt gang, til det bedste som skal kunne vaskes mange gange, og alligevel bevare både farve og pasform.
Med den moderne trykteknik som vi har i dag, er der næsten ingen grænser for hvad der kan trykkes på profiltøj og Hans Bruun Reklameartikler er meget gerne med i design processen.

Vi tilbyder også at trykke DTG (Direct to Garment) og her kan vi leverer i små antal til overkommelig pris.

Tøj med reklametryk

Styrk virksomhedens image med profilbeklædning

Profilbeklædning med firmalogo styrker medarbejdernes tilhørsforhold til virksomheden og sikrer, at de altid fremstår som virksomhedens repræsentanter. Samtidig giver tøjet virksomhedens ansatte en genkendelighed, som styrker trygheden hos kunder eller klienter.

Vores erfaring er din garanti for kvalitetssikrede produkter, der lever op til forventningerne og altid levering til aftalt tid.

T-Shirts, Klubtøj med eget logo tryk
Profil tøj med og uden reklametryk
Jakker med og uden reklametryk

Få inspiration i vores katalog

Hos Hans Bruun Reklameartikler kan du finde et stort udvalg af reklame- og festartikler. Derfor kan vi tilbyde et bredt sortiment af flag, butik dekoration, beach flag, papkrus, oktoberfest, black Friday, kalendere, balloner, beklædning og meget mere, alt sammen i mange varianter og størrelser.

Finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail. 

Lad os sammen finde den rette løsning til dit behov!