Pakkeopgaver

Få hjælp til pakkeopgaver

Hans Bruun Reklameartikler udfører også pluk og pakkearbejde og tilbyder ligeledes kontrol af varer for små og store virksomheder. Kontakt os og få rådgivning – og et uforpligtende tilbud på din virksomheds næste pakke eller kontrol opgave.

 

Vores erfaring omfatter pakning og kontrol af egne og kunders varer og opgaver – blandt andet har vi i en årrække stået for pakning og samling af MATAS’ mange forskellige julegaveæsker samt den meget populære advents- og pakkekalender. Foruden pakke og kontrolopgaver, tilbyder vi en række reklameartikler: kalendere, profilbeklædning, flag og bannere samt balloner, ligesom vi leverer acetatfolie til industrien og medicinalbranchen.

Fast aftale eller ekstra hjælp til pakkeopgaver

Vi indgår gerne faste samarbejdsaftaler med virksomheder, hvis tiden eller ressourcerne ikke rækker til pakningen i hverdagen. Men vi kan også klare enkeltopgaver, og ved hasteopgaver har vi mange hænder at trække på.

En ting er sikker og det er at siger vi ja til en opgave – så bliver opgaven udført og til aftalt tid, det er den garanti vi giver hos Hans Bruun.

 

 

Vi har kapacitet til større pakkeopgaver

Det er ikke usædvanligt, at vores kunder skal have pakket mange paller varer. Her har vores kunder mulighed for at levere hele ordren på én gang, og ligeledes få alle pakkerne leveret samlet. Til lagerplads og transport benytter vi vores tætte samarbejdspartner Vognmandsforretningen John Hansen A/S, der håndterer varemodtagelse, opbevaring og levering gnidningsfrit og sikkert. Hos John Hansen A/S kontrollerer man ligeledes pallerne systematisk, så vi sikrer at varerne er intakte og i det forventede antal.

I Hans Bruun Reklameartikler ApS har vi mange trofaste kunder, som kender os for godt overblik, fleksibel kundeservice og fornuftige priser.

Kontrolopgever, Special opgaver, Pakkeopgaver
Pakkeopgave
Pakkeopgave-2
Pakkeopgave-3
Pakkeopgave-4

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til pakkearbejde

I Hans Bruun Reklameartikler ApS har vi mange trofaste kunder, som kender os for godt overblik, fleksibel kundeservice og fornuftige priser.

Vores erfaring omfatter pakning og kontrol af egne og kunders varer og opgaver,

blandt andet har vi i en årrække stået for pakning og samling af MATAS’ mange forskellige julegaveæsker

samt den meget populære advents- og pakkekalender.

Foruden pakke og kontrolopgaver, tilbyder vi en række reklameartikler: kalendere, profilbeklædning, flag og bannere samt balloner,

ligesom vi leverer acetatfolie til industrien og medicinalbranchen.

 

Få fast aftale om pakkearbejde – eller ekstra hjælp ved travlhed

 

Vi indgår gerne faste samarbejdsaftaler med virksomheder, hvis tiden eller ressourcerne ikke rækker til pakningen i hverdagen.

Men vi kan også klare enkeltopgaver, og ved hasteopgaver har vi mange hænder at trække på.

Hos Hans Bruun Reklameartikler kan du finde et stort udvalg af reklame- og festartikler. Derfor kan vi tilbyde et bredt sortiment af flag, butik dekoration, beach flag, papkrus, oktoberfest, black Friday, kalendere, balloner, beklædning og meget mere, alt sammen i mange varianter og størrelser.

Finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail. 

Lad os sammen finde den rette løsning til dit behov!